Mota Mediateke, biedrunki i kościoły , czego jeszcze wam brakuje? Bedzie jeszcze ciepłownia na gaz z Ameryki , lepiej zbirejta już kase , bo tanio już nie bedzie,
O Słowackiego od torów do Pl. Kościuszki też trzeba pomyśleć, bo jest spękana i następnej zimy może "nie przeżyć".
a czy za oszczędzanie na świetle nocą ulica Litewska zasłużyła już na chodnik i śmietnik przy chodniku chociaż jeden? :)
Rozumiem, że wlot na skrzyżowanie z ul. Kostromską będzie poszerzony do 2 pasów, żeby wydzielić prawoskręt. Swoją szosą to porażka, że tego nie zrobiono podczas budowy Focus Malla, podobnie jak prawoskrętu z ul. Kostromskiej w Modrzewskiego albo likwidacji kretynizmu z lat 80. - braku kilkudziesięciu metrów zachodniej jezdni ul. Zamenhofa, którą wyremontowano odtworzeniowo, pozostawiając to kuriozalne rozwiązanie.
A gdzie zależna i wlot do Piotrkowa od Bełchatowa i wylot na Bełchatów przecież tam jest tragedia a na belzackiej jest dobra po co ja ruszać tak samo jak przy stadionie
Co z ul. Wojska Polskiego od wiaduktu w kierunku centrum? Co z ul Sikorskiego od wiaduktu W kierunku centrum?
Trochę obciach przed przyjezdnymi;)
Ciekawe za ile lat to zrobia.Powinna to robic firma zewnetrzna,bo to co robi a drogowcy z Piotrkowa Tryb.to jedno wielkie dziadostwo.
Widać mój wjazd i zrobiłem go z kostki. Lepiej żeby mi go nie popsuły z tego pelku bo będą poprawiać i to migiem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!